Alege Pacanele

King Colossus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

King Colossus

King Colossus gratis joc ca la aparate onlineJocul de pacanele King Colossus este un joc de pacanele ce are o tema plina de bogatii. Slotul video este simplu si usor de jucat. Imediat ce vei intra in joc, vei porni intr-o aventura exotica si vei descoperi caracteristici grozave. Bonusurile disponibile in joc sunt uimitoare, grafica este preietenoasa, iar muzica de fundal te captiveaza.

King Colossus gratis joc ca la aparate online

Pariul minim ce poate fi plasat in acest joc de cazino online este de 40p pentru fiecare rotire. Structura jocului de pacanele este clasica, cu 5 role, 3 randuri I 40 de linii castigatoare fixe. Valoarea castigurilor depinde de simbolurile ce formeaza combinatia castigatoare. Pariul poate fi modificat dupa fiecare rotire. Jucatorii pot active runda de rotiri gratuite afisand trei simboluri bonus scatter pe rolele 2, 3 si 4. Aceasta runda vine cu 5 rotiri gratuite. Si simbolurile wild aduc beneficia grozave.

Simbolurile jocului

Simbolurile cu care te vei intalni in King Colossus au fost impartite in trei categorii: castiguri mici, castiguri medii si simboluri speciale. Castigurile mici sunt aduse de cartile de joc de la 10 la A (toate cu aceeasi valoare). Simbolurile ce aduc castiguri medii sunt bijuteriile si King Colossus. Regele Colossus poate forma combinatii castigatoare din numai doua simboluri. Simbolul scatter, atunci cand este afisat, va aduce rotiri suplimentare. Castigul maxim ce poate fi incasat in acest joc de pacanele este de 500x pariul plasat.

Inceara astazi video slotul King Colossus, si vei fi intampinat de bogatii nebanuite.

No comments

Leave a Reply