Alege Pacanele

King Arthur TH

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

King Arthur TH

King Arthur TH gratis joc ca la aparate onlineKing Arthur este un joc de pacanele cu 15 linii de plata, de la Tom Horn Gaming. El are un simbol salbatic care aduce de 10.000 de ori pariul pe linie daca cinci dintre ele se aseaza pe rolele slotului online. Exista, de asemenea, doua runde bonus si o runda de rotire gratuita. Deci acest joc este destul de interesant si desi simbolurile sunt Q, A, J, K, acesta este departe de a fi de baza. Puteti paria cate 1-5 monede pe linie pe fiecare linie aici. Pariul maxim este de numai 37,5 pe rotatie. Deci nu este nici prea mare, nici prea scazuta. Este chiar la mijloc – care da oricarui tip de jucator libertatea de a alege numarul de monede pe care doresc sa le parieze.

King Arthur TH gratis joc ca la aparate online

 

Tom Horn Gaming a facut o treaba buna atunci cand vine vorba de proiectarea acestor sloturi gratuite. Ele sunt foarte colorate, dar este vorba despre asta. Nu este prea animat ca alte jocuri de pacanele. Exista o runda bonus de la castelul Tintagel, unde puteti castiga pana la de 2.250x pariul. Aceasta runda este declansata la obtinerea a trei sau mai multe simboluri King Arthur si Excalibur pe slotul online. Aceasta caracteristica va intriga deoarece exista deja multe dintre aceste simboluri pe sloturi si nu stiti cand numarul potrivit poate parea ca va face sa castigati masiv.

Puteti castiga 5 pana la 15 jocuri gratuite cu multiplicatori de pana la 5 ori. Exista o alta runda bonus numita bonusul pentru Regat care se declanseaza atunci cand aterizati pe simbolurile din Marea Britanie pe rolele 1, 3 si 5. Trebuie sa rezolvi un puzzle – sau sa potriviti doar sase articole pe ecran. Daca o faci, castigi dublu miza.

 

No comments

Leave a Reply