Alege Pacanele

Kangaroo Land

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Kangaroo Land

 Kangaroo Land gratis joc ca la aparate onlineKangaroo Land este un slot video de la Euro Games Technology care va propune o tema australiana. Acest joc de aparat online are 20 de linii castigatoare si 5 role pe care sunt desenate imagini specifice exoticei insule australiene precum ursul koala, cacadu, emu sau ornitorincul. Simbolurile cu aborigeni si bumerang mai aar de asemenea pe rolele slotului. Kangaroo Land este un slot video gratuit in care simbolul cangurului este cel mai valoros si are functia de simbol wild. Simbolul scatter este nu mai putin celebrul bumerang si trebuie sa se opreasca pe rolele 2,3 si 4 pentru a declansa runda speciala. Acest slot video va mai propune si un jackpot misterios cu patru niveluri. Slotul video Kangoroo Land are runde de rotiri gratuie care vor fi declansate cand vei prinde minim trei simboluri bumerang pe rolele jocului. 15 rotiri gratuite vor fi acordate gratuit. Daca in timpul rundei speciale o rola este umpluta in intregime de simbolurile wild atunci jucatorul va primi o reluare a rotirii. Chiar si rotirile gratuie sunt reluate in cadrul acestui slot video.

 Kangaroo Land gratis joc ca la aparate online

Slotul online Kangoroo Land este un joc care are drept tema Australia. Valoarea unei monede este 1 si numarul de linii castigatoare poate fi ales de catre jucator. Miza pentru fiecare rotire poate varia intre 1 si 400. Simbolul wild apare pe rolele 3, 4 si 5. Acest slot de la EGT are bumerangul in calitate de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri scatter iti vor aduce de 5, 20 sau de 100 de ori valoarea mizei pariate. Rundele grauite se declanseaza cand trei sau mai multe simboluri scatter aterizeaza pe ecran. In plus, acest joc are un grafica si niste efecte sonore de exceptie.

Majestic Forest, Blue Heart, Explorers si Forest Band sunt alte jocuri de cazino online produse de EGT pe care jucatori nostri le pot incerca pentru senzatii asemanatoare.

No comments

Leave a Reply