Alege Pacanele

Kangaliens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Kangaliens

Kangaliens gratis joc ca la aparate onlineToata lumea va iubi combinatia aceasta si are doua idei grozave care vor veni impreuna pentru a face ceva nebunesc si in acelasi timp atragator pentru slotul video.

Kangaliens gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele este o directie artistica unica. Lumea este invadata din cauza extraterestrilor si cangurii ar trebui sa opreasca totul. Este posibil sa vedeti peisajul in fundal si sa spuneti doua povesti diferite. In stanga, exista o iarba verde luxurianta cu silvicultura. La dreapta, exista un desert arid cu strainii care se aterizeaza la el. Va aparea ca si cum strainii incearca sa treaca, totusi, animalele vor cadea in jos si nu va mai fi nici o lupta.

Pe role, exista diferite tipuri de simboluri pe care le poate juca jucatorul. Acesta includ un simbol cu ​​numere si litere. Astfel de simboluri au o intorsatura unica si fac caracter strain si animal. In partea de sus a unui simbol traditional, exista canguri adulti, extraterestri pentru copii, cangurari, testoase si scorpion. Vorbind despre directia artistica care se realizeaza, fiecare creatura va arata adorabila si va functiona pentru a da jocului de pacanele aspectul sau fermecator.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul are un element audio puternic si veti auzi fluierul atragator impreuna cu chitara moale care se joaca in fundal atunci cand continua rotirea. Chiar si cu tema incredibil de ciudata, sunetul utilizat are un subtil prietenos.

Kangalien are un simbol salbatic. Poate parea furios, dar nu trebuie sa va pacaliti, deoarece va inlocui alte simboluri pentru a completa liniile de castig active. Nu trebuie sa va ingrijorati de vreme ce veti intelege demnitatea liniei individuale.

No comments

Leave a Reply