Alege Pacanele

Jurassic Jackpot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jurassic Jackpot

Jurassic Jackpot gratis joc ca la aparate onlineMicrogaming a facut o treaba extraordinara din nou cu acest joc minunat de sloturi gratuite, capabil sa ne duca in lumea antica Jurassic. Acest joc de cazino nu are multe elemente fanteziste de oferit, dar are 3 role si o singura linie de joc impreuna cu unele premii fantastice. Grafica si animatiile sunt destul de bune si capabile sa recreeze lumea dinozaurilor. Piesele de sunet sunt, de asemenea, relevante pentru tema.

Jurassic Jackpot gratis joc ca la aparate online

 

Jocul acesta de pacanele este destul de simplu. Ca un joc clasic slot gratuit, Jurassic Jackpot este utilat cu un set foarte simplu de reguli. Practic, tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti rolele si sa asteptati cu degetele incrucisate pana cand o combinatie castigatoare apare pe setul de bobine. Premiul de top al acestui joc de cazino gratuit este de pana la 1.600 de monede. Avand in vedere pariul maxim de 2 monede, aceasta suma este intr-adevar una mamut. Nu exista nicio caracteristica de bonus speciala in acest joc decat wild.

Acest joc de cazino uimitor, dezvoltat de Microgaming, este o modalitate fantastica de intrare in lumea dinozaurilor. Dupa ce ati intrat in aceasta lume palpitanta, veti fi surprinsi sa aflati ca aceasta lume este plina de mari premii. Jurassic Jackpot este un joc complet pentru un slot.

Jocul are doar 3 role si o linie de plata, impreuna cu o gramada de simboluri clasice de sloturi. In afara de acestea, exista si cateva simboluri fantastice din epoca Jurassic pentru a mentine jucatorii atrasi de joc. Cel mai mare jackpot al acestui joc de cazino online este 1.600 de monede si pentru a castiga acest premiu uimitor, pariul initial ar trebui sa fie pariul maxim de 2 monede.

Simbolul dinozaur este salbatic pentru acest joc slot online. De asemenea, functioneaza ca un multiplicator. In plus, pentru a castiga jackpot-ul cel mai mare trebuie sa fie suficient de norocos pentru a avea trei simboluri salbatice pe role.

No comments

Leave a Reply