Alege Pacanele

Jumpin Pot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jumpin Pot

 Jumpin Pot gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un gen special de slot online care are drept inspiratie Irlanda. De fapt folclorul irlandez este tematica acestui joc, ce ar putea fi mai potrivit pentru un jocuri de pacanele? Si rezultatul este unul dintre cele mai adorabile si distractive jocuri din intreaga industrie de jocuri de noroc. Acest slot are o multime de personaje adorabile si aproape toate sunt capabile sa iti aduca premii in bani uriase. Pe de alta parte, am gasit acest slot ca fiind unul dintre cele mai atragatoare de pe piata. Acest joc are puterea sa atraga oamenii de la prima privire. Jocul in sine nu va dezamagi cu siguranta pe nimeni.

 Jumpin Pot gratis joc ca la aparate online

 

Jocul in sine este foarte usor, cu doar cateva reguli simple de urmat. Jocul la acest slot este o calatorie in sine. Ca jucatori vei avea sarcina sa descoperi legendara oala cu bani ascunsa la capatul curcubeului. Frumoasa poveste isi aplica tematica asupra fiecarui aspect al jocului. In afara de numere si litere, pana si restul simbolurilor respecta tematica jocului. La acest slot cu 5 role si 25 de linii fixe de pariere nu poti schimba numarul de linii, dar poti chiar cu usurinta sa modifici miza, care poate varia intre 0.01 si 0.50 pe fiecare rotire. In mod evident, castigul maxim poate ajunge pana la 1250 de monde.

Oricum, trebuie sa stii toate castigurile inainte de joc pentru a stabili o strategie corespunzatoare in buncte de bugetul disponibil. In afara de premil maxim mai exista o multime de alte premii care abia asteapta sa ajung in contul tau fara mult efort.
Jocul acesta cu noroc irlandez iti da o sansa ca la pacanele sa dublezi castigul dupa fiecare rotire castigatoare. Ghicesti cartea, ai castigat dublu, si o poti face pana ajungi la sume ametitoare. Nu uita ins aca banii se pot si pierde daca norocul irlandez nu mai e cu tine.

No comments

Leave a Reply