Alege Pacanele

Jr. Jungle

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jr. Jungle

Jr. Jungle gratis joc ca la aparate onlineJungla va fi masiva si acest lucru este mai vizibil daca sunteti un maimutoi mic, un pui de broasca, de tucan sau de aligator. Acest slot online este extrem de dragut si aceste personaje prezinta ochi rotunzi mari, cu expresii care sunt complet dragute. Daca sunteti fanul animalelor antropomorfe sau al cartii junglei, atunci acesta este jocul de cazino online potripentru voi. Fundalul jocului este o scena verde a junglei si este completa cu frunze, vita de vie, taratoare si radacini. Toate acestea se suprapun peste creaturi care apar ca simboluri pe cele 5 tambururi, 3 randuri si 30 de linii de castig.

Jr. Jungle gratis joc ca la aparate online

 

In timp ce continuati sa jucati, multiplicatorul va creste. Puteti obtine un multiplicator de timp de pana la 5 multiplicatori de timp pe masura ce continuati sa jucati. Este evident si acest lucru se bazeaza pe butoanele si designul jocului de cazino. Cand incepeti sa jucati, veti afla ca jocul nu se bazeaza pe rularea rolelor. Cu toate acestea, ele au un efect de cadere care a fost executat corect. Intregul set de simboluri va cobori si se va opri in orice moment, iar cel nou va aparea. Cand reusiti sa castigati, atunci veti avea sansa de a va bucura de o alta victorie, chiar daca aceasta poate avea o valoare mai mica.

Simboluri jocului de cazino

Cel mai mic simbol al jocului este broasca tee broasca, cand obtii 5, vei primi 50 de credite. Maimuta este in valoare de 75 si toucan este 5. Papagalul pentru copii este de 200. Pantera este in valoare de 500, aligatorul este in valoare de 1000, in timp ce un tigrul este in valoare de 2.500. Jocul are o risipa si o salbaticie.

No comments

Leave a Reply