Alege Pacanele

Journey To The West

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Journey To The West

Journey To The West gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Journey to the West se bazeaza pe romanul chinez care a fost publicat pentru prima data in secolul al XVI-lea. Slotul video Journey to the West vine dupa aventura mitica a unui calugar budist, numit Xuanzang, care calatorea in India si Asia Centrala, unde dorea sa obtina textele secrete. Aceasta poveste plina de umor, cu simtul distractiei, care a fost pastrat in viata pe cele 5 role cu 20 de linii de castig ale masinii de cazino. Tema slotului online urmareste personajul principal al cartii, regele Maimutei cu tovarasii sai credinciosi.

Journey To The West gratis joc ca la aparate online

 

Jocul arata fantastic si totul este in stil de desene animate. Se livreaza cu pictograma albastra a dragonului care poate inlocui alte simboluri si poate declansa bonusul gratuit de centrifugare care vine cu caracteristica speciala aleasa.

Intregul slot video a fost dominat de imaginea spectaculoasa a regelui Monkey King, care se confrunta cu un alt personaj de maimuta in apropierea paraului, intr-un cadru montan. Fiecare personaj este imbracat in armura inteligenta si fiecare poarta personalul decorat, care este gata sa fie aruncat la capul altei persoane.

Simboluri slotului online Journey to the West

Pariul minim incepe la 0.20, ceea ce il face un joc pentru cineva care se afla la buget. Jucatorul poate castiga diferit in functie de suma care este plasata la linie. Cea mai mica victorie este pentru simbolul cartii, K, A, Q, J si 10. Simbolurile de imagine din joc au mai multa valoare. Ei sunt personalul, un om mare, un tip albastru si Regele Maimutei.

No comments

Leave a Reply