Alege Pacanele

Jolly Beluga Whales

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jolly Beluga Whales

Jolly Beluga Whales gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Jolly Beluga Whales este jocul de cazino care a fost dezvoltat de Casino Technology si evolueaza in jurul valorii de balena alba gasita la nord si celelalte lucruri gasite in Fauna Arctica. Fundalul acestui joc il ia pe jucatorul in oceanul inghetat si exista putini delfini care inota in jurul valorii de alge marine si fac prea multe bule.

Jolly Beluga Whales gratis joc ca la aparate online

 

La suprafata, rolele arata ca si cum plutesc la floare. Sunt inghetati si munti inalti cu aisbergul care le inconjoara. Nu exista detalii despre joc si exista culori albastre si albe, care par sa invete lucrurile intr-o foaie de gheata profunda.

Muzica acestui joc este intr-un fel discret si ofera jocului o senzatie ciudata si linistita. Fiecare comanda pe care trebuie sa o aveti, care poate face ca jocul sa fie personalizat, se gaseste in partea de jos a ecranului. Jucatorul trebuie sa inceapa prin utilizarea unui buton rosu pentru a seta valoarea monedei pe care o doreste. Creditul total se va afisa automat la fiecare setare.

Jocul de cazino are 20 de linii de plata cu 5 role. Un jucator trebuie sa aleaga numarul de monede cu care ar vrea sa parieze si numarul de linii de plata. Dupa ce ati setat totul, atunci este timpul sa rotiti rotirile.

Simboluri de joc

Simbolurile acestui joc incep cu Ace, Rege, Regina si Jack. Alte simboluri se bazeaza pe fauna arctica, cum ar fi Polar Bear, Fox, Owl Arctic, Walrus si Puffin. Balitele Beluga sunt una dintre cele mai salbatice ale jocului. Atunci cand apare o salbaticie la al 2-lea cu trei roluri, aceasta ofera sansa de a se roti 15 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply