Alege Pacanele

Joker Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Joker Fortune

Joker Fortune gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Joker Fortune este un joc de cazino online ce iti ofera sansa sa te joci cu 5 role pe care se afiseaza elementele clasice alaturi de elemente noi. Acest joc de pacanele are 10 linii castigatoare, iar jucatorul poate castiga indiferent de directia in care se afiseaza simbolurile. Caracteristicile speciale ale jocului sunt roata norocului, simbolurile joker wild si rotirile gratuite.

Joker Fortune gratis joc ca la aparate online

 

Jocurile clasice de cazino sunt perfecte atunci cand vrei sa te initiezi in jocurile de slot. Chiar si fanii jocurilor cu 3 role se pot plictisi la un moment dat, dat fiind ca formatul se repeta.

Jocul este echipat cu simboluri de fructe ce au facut intotdeauna parte din jocurile de cazino de tip slot. Te vei intalni cu pepeni, struguri, prune, portocale, lamai si cirese. Vei vedea si simboluri cu stele colorate si clopotei de aur.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino

Spre deosebire de alte jocuri de pacanele, acesta are un aspect vizual diferit de jocurile de slot cu 3 role. Simbolurile sunt foarte clare si realizate 3D. Jocul este echipat cu animatie, aducand aceste simboluri la viata. Simbolurile jocului au fost realizate intr-o maniera inedita, aducand un plus de vibratie jocului.

Chiar daca jocul este amuzant si poate parea imatur, aduce castiguri serioase pe cele 10 linii castigatoare. Jucatorul trebuie sa afiseze trei sau mai multe simboluri pe liniile castigatiare pentru a incasa premiile.

Chiar daca jocul afiseaza simboluri obisnuite, este echipat si cu caracteristci speciale.

No comments

Leave a Reply