Alege Pacanele

Wu Xing

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wu Xing

Jocuri Pacanele Wu Xing Online GratisWu Xing – nu este un nume pe care il vedeti atat de des pe masina de pacanele. Acesta este un joc de cazino tematic chinez, desi puteti incerca sloturile gratuite pentru a afla mai multe despre el.

Jocuri Pacanele Wu Xing Online Gratis

 

Intr-o prezentare generala, se pare ca acest joc de cazino online are 5 role. Cand am inceput sa ne jucam, ne-am gandit ca jocul are un premiu maxim de 4.000$, ceea ce nu este atat de rau, avand in vedere ca exista 25 de linii de plata. Pariul maxim este de 10$ pe linie – deci poti sa pariezi 250$ si ai sansa sa castigi 4.000 $ – am spune ca nu este prea rau. Pariul maxim este pastrat la un nivel mediu. Nu este nici prea mare, nici prea scazut.

Deci, acum daca va intrebati ce inseamna Wu Xing literalmente – inseamna “cinci directii” sau cinci elemente. Chinezii asociaza fiecare directie cu un element – apa, foc, aer, pamant si spirit. Deci, acest joc de cazino are toate elementele binelui.

Exista o atingere secreta a norocului in el, poate ca de aceea volatilitatea este scazuta in acest joc de pacanele. Acest lucru inseamna ca acest joc este destul de satisfacator la intervale frecvente. Setarea acestui joc se afla in mijlocul unui desert si exista o carte criptica care va asteapta acolo.

Cripta este bobina insasi si cand se rotesc ele va dezvaluie o parte din misterul lor. Suntem destul de literalmente incorporati de conceptul si de imaginea de la Genesis Gaming. Nu puteti juca acest joc de cazino pe desktop – am incercat. Este totusi varianta mobila si pentru tableta. Urmariti caracteristica Wu Xing, care va plasa literalmente cele cinci elemente unul langa altul pe acest joc de cazino gratuit.

No comments

Leave a Reply