Alege Pacanele

Wizard Blizzard

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wizard Blizzard

Jocuri Pacanele Wizard Blizzard Online GratisJocul de cazino Wizard Blizzard este un slot video popular si se numara printre cele mai noi jocuri in care sunt pisicile negre, cartile de vrajitorie, bufnitele si vrajitoarele. Cand vine vorba de bobine, exista 5, 3 randuri si 30 de linii de castig. Castigarea incepe de la stanga spre dreapta.

Jocuri Pacanele Wizard Blizzard Online Gratis

 

Jocul incepe cu o padure inzapezita, care se afla in spatele ei si exista un vrajitor care apare si poate declansa unul sau chiar mai multe caracteristici bonus. Pisica neagra este o salbaticie a jocului si poate inlocui toate celelalte simboluri daca este necesar. Linii de castig ale jocului sunt reglabile si jucatorul poate activa 30, 25, 20, 15, 10 si 5. Fiecare linie trebuie sa aiba 0,01.

Simbolurile slotului video Wizard Blizzard

Jocul de cazino are simboluri pline de culoare si sunt decorate cu ajutorul unor suruburi ciudate, care pot arata ca niste magie si platesc 100 x 5 simboluri. Jocul are un pandantiv misterios de aur, buzunar, carte de vraja si bare de cristal care sunt in valoare de 150 xs. Vrajitoarea plateste pana la 1000 de ori. Pisica neagra, care are o bijuterie pe cap, functioneaza ca un salbatic si poate aparea doar la 2 si 5 tambururi.

Daca face acest lucru, va inlocui alte simboluri, dar simbolul bonus. De asemenea, poate extinde castigurile la bilele suplimentare, ceea ce inseamna ca jucatorul poate primi un premiu mai mare. Pisica neagra care traverseaza calea va aduce norocul. Scatterul este un simbol al logo-ului si merita 300x miza de la linii.

No comments

Leave a Reply