Alege Pacanele

Win and Replay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Win and Replay

Nu ai vrea sa te intorci cateodata la vremurile bune? Daca da, acest jocuri de pacanele de tip slot este potrivit pentru tine. „Win and Replay” creat de Wazdan Gaming ofera jucatorilor experienta cazinourilor clasice. Si asta nu e tot. Amestecul de scheme clasice si moderne se ce face acest joc si mai interesant. Aspectul modern al acestui joc de cazino de tip slot gratuit aduce un plus deexperienta. Jocul are 3 role si 5 linii castigatoare. Daca iti amintesti vremurile de mai demult, stii ca nu existau multe linii castigatoare si asta era si mai distractiv.

Jocuri Pacanele Win and Replay Online GratisJocuri Pacanele Win and Replay Online Gratis

 

Jocul iti ofera inca o surpriza. Desi este bazat pe tema jocurilor clasice, jocul nu are simboluri cu fructe, ci simboluri cu cifra 7, batoane si triplu X. Exista si un simbol wild in joc. Jocul de aparat de tip slot online „Win and Replay” este un joc simplu si usor de jucat. In primul rand, are doar cateva simboluri, ceea ce face ca jucatorul sa tina minte mai usor valoarea fiecarui simbol din tabelul castigurilor. De asemenea, grafica acestui joc de cazino de tip slot este de calitate. Jocul te va captiva de la inceput multumita animatiei si simbolurilor foarte bine realizate. Muzica de fundal este si ea o caracteristica placuta a jocului, transmitand o stare de voie buna.
Simbolul wild din joc inlocuieste toate celelalte simboluri. Simbolurile cifrei 7 sunt si ele importante, deoarece vor dubla castigurile atunci cand apar pe rolele aparatului de slot. Jocul mai prezinta o optiune interesanta: modul turbo, ce permite jucatorului sa joace cu viteza mare.

No comments

Leave a Reply