Alege Pacanele

Wild Spirit

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wild Spirit

Jocuri Pacanele Wild Spirit Online GratisProbabil ca ai auzit deja de jocul de slot „Wild Spirit” oferit de Playtech. Este un joc popular pentru caracteristicile sale si castigurle oferite. Jocul de pacanele ste faimos multumita temei indiene de pe rolele sale si din fundal. Este un joc de pacanele gratuit pe care il poti juca cu bani virtuali, pentru inceput. Jocul are si o runda bonus in care poti castiga recompense suplimentare, sub forma rotirilor gratuite si multiplicatoarelor.

Jocuri Pacanele Wild Spirit Online Gratis

Wild Spirit” este un joc de slot ce prezinta cultura indiana. Vei regasi cai salbatici si vulturi in zbor pe rolele aparatului de pacanele. Daca acestea sunt simbolurile tale norocoase, atunci ai gasit jocul perfect pentru tine. In timpul jocului, urmareste calul salbatic deoarece este simbolul wild. Va inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter si a simbolului bonus. Pentu a vedea care sunt acestea, verifica tabelul castigurilor.

Indianca este simbolul scatter al jocului. Exista si un sef de trib care este simbolul bonus. Simbolurile apar pe rolele de la 1 la 5 si declanseaza runde bonus, dar si multiplica pariul cu x5, de fiecare data cand seful de trib apare. Jocul de pacanele online „Wild Spirit” este cu adevarat salbatic. Poti primi rotiri si multiplicatoare in timpul rundei bonus, lucru care iti va aduce mai multe castiguri. Nu mai este nevoie sa spune, ca actiunea jocului se va intensifica de fiecare data cand simbolul wild sau scatter apar pe rolele aparatului de slot.

Exista si simboluri magice care atunci cand sunt deschise ofera si mai multe premii. Poti incasa premiile imediat ce alegi simboluri ce iau foc. Este un joc spectaculos. Din afara, pare a fi un joc simplu si clasic, dar cu cat joci mai mult cu atat mai atras vei fi. Castigurile sunt cireasa de pe tort. Din acest moti, jocul este foarte popular.

No comments

Leave a Reply