Alege Pacanele

Wild Leprechaun

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Wild Leprechaun

Jocuri Pacanele Wild Leprechaun Online GratisSlotul video Wild Leprechaun este un joc de cazino bazat pe spiridusi prietenosi si dragut sau ranit si inspaimantator. Acest joc are loc pe 5 role cu 25 de linii de plata.

Jocuri Pacanele Wild Leprechaun Online Gratis

 

Jocul este vesel si ciudat si este, in acelasi timp, vesel si plin de culoare. Este plin de elementele irlandeze despre care se crede ca aduc noroc jucatorilor.

Daca doriti sa castigati pe aceste role, ar trebui sa aflati mai intai simbolurile care se gasesc pe role. Stiind cat de mult poti castiga cu tabelul de plati, te ajuta sa afli care simboluri ar trebui sa fii in cautarea.

Simboluri slotului video Wild Leprechaun

Simbolurile jocului sunt de 13 si acest lucru este cunoscut ca numar nenoroc. In simbolurile pe care trebuie sa le priviti, ar trebui sa verificati simbolul bonusului care este oala care se deplaseaza cu monedele de aur. Daca jocul bonus este lansat, atunci veti vedea cate o serie de vase de pe ecran. Trebuie sa faceti clic pe ele astfel incat sa puteti colecta si acest lucru este pana la momentul in care jocul te opreste. Aceasta facilitate bonus este printre cele mai generoase bonusuri pe care le puteti gasi pe ecran. De aceea, trebuie sa fii atent ori de cate ori il vezi. Alte simboluri speciale sunt imprastierile care aduc rotirile gratuite si exista o salbaticie care functioneaza prin inlocuirea altor simboluri pentru a face o combo castigatoare.

No comments

Leave a Reply