Alege Pacanele

Wild 7 Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Wild 7 Fruits

Jocuri Pacanele Wild 7 Fruits Online GratisJocul de pacanele Wild 7 Fruits este cel mai bun joc daca va place sa culegeti recolta de piersici coapte, struguri si mere. Acest joc de noroc este aici pentru a va satisface. Este o avalasa de fructe proaspete si gustoase pe 25 de linii de plata selectabile, 3 randuri si 5 role. Este timpul sa intrati in gradina si sa va bucurati de gusturile acestor fructe in acest joc slot.

Fructele din gradina va asteapta. Ar trebui sa asteptati o clipa inainte de a va intoarce. Atunci cand aterizati 3 sau mai multe fructe identice pe linia de plata, veti castiga pana cand simbolul va porni pe celula numarul unu din stanga. Deoarece este normal, jocul de noroc este mai interesant cu simbolurile speciale ale slotului.

Jocuri Pacanele Wild 7 Fruits Online Gratis

 

Wild, un nume al acestei pictograme a jocului de pacanele, poate inlocui alte simboluri din acest joc de noroc. Cu toate acestea, nu este menit sa inlocuiasca pictograma cu 7. In cazul in care sunteti norocosi si prindeti 5 wilds pe liniile de plata, va bucurati de cea mai mare premiu al jocului. 7, prinzind 3, 4 si 5 din aceste simboluri, va va permite sa va bucurati gratuit de 1, 3 si 10 rotiri cu o sansa de a castiga mai multe castiguri atunci cand faceti o combinatie corecta.

Jocul de cazino are culori proaspete si luminoase si este usor de castigat cu el. Jocul de pacanele va atrage diferite fructe pe slot si vei fi norocos daca colectezi fructele potrivite. Puteti plati acest joc ori de cate ori doriti fara inregistrare sau descarcare.

No comments

Leave a Reply