Alege Pacanele

White Wizard Deluxe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

White Wizard Deluxe

Jocuri Pacanele White Wizard Deluxe Online GratisSlotul online White Wizard Deluxe are 5 role cu 100 de linii de plata. Este facut din jocul de pacanele original popular si este jucat cu o singura moneda. El are o salbaticie in crestere la role, dar vine doar la 1, 3 si 5 role. Wild-ul tripleaza o victorie daca face parte din combo-ul castigator in cele doua jocuri de baza cu caracteristici gratuite de joc. Este posibil sa obtineti pana la 400 de rotiri gratuite intr-un total.

Jocuri Pacanele White Wizard Deluxe Online Gratis

 

Acesta este unul dintre jocurile de pacanele speciale ale dezvoltatorului care au 100 linii de plata. Exista trairi magice cu oferta care include salbatice in expansiune.

Simboluri de joc la slotul online

Cand vedeti jocul acesta de pacanele pentru prima data, acesta va arata la fel ca originalul. Proiectarea continuarii este aceeasi, dar exista doar cateva modificari ciudate ale simbolurilor. Puteti gasi A pana la 9, dar nu A pana la J, care a fost in original. Exista, de asemenea, un orb albastru stralucitor care acorda de 5 ori miza. Exista un felinar de gheata cu unicorn care poate plati de peste 10 ori miza. Cartea vrajilor ofera cel putin 20 de ori miza. Simbolul celui mai mare platitor din joc este un cazan bubble si cand primiti 5 dintre ei, veti primi de 30 de ori miza.

Joc de pacanele cu simboluri speciale

Vrajitorul alb este o salbaticie a jocului si daca le aterizati pe bobinele 1, 3 si 5, atunci se va extinde pentru a ajunge la alte bobine. Combinatia castigatoare, care include o salbaticie, va beneficia de un multiplicator de 3 ori pentru plata.

No comments

Leave a Reply