Alege Pacanele

Versailles Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Versailles Gold

Jocuri Pacanele Versailles Gold Online GratisVersailles Gold este un joc de cazinou vibrant oferit de EGT. Grafica acestei pacanele online este generoasa si readuce tema regilor in prim-plan. Versailles, palatul regilor Frantei apare impunator. Un simbol special de aur are rol atat de simbol scatter cat si de simbol wild. Inainte de inceperea jocului trebuie aleasa miza pe care doresti sa joci. Valoarea maxima si minima a monedei este de 1 dar poti alege intre cele 5 mize fixe care sunt pozitionate sub rolele slotului.

Jocuri Pacanele Versailles Gold Online Gratis

 

Jocuri ca la aparate Versailles Gold vine cu o runda de pariu in care jucatorul are optiune de a dubla castigurile rundei precedente. In clipa in care rinzi trei sau mai multe simboluri aur se va declansa runda de rotiri gratuite formata din 12 rotiri gratuite. In timpul acestei runde avem si simbolul expansiv care apare cand prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter. Acest joc va ofera cu adevarat o multime de posibilitate de castig la cazino online.

Acest slot are o runda bonus care se activeaza aleatoriu si care implica un jackpot cu carti de joc. Acest joc de cazinou cu 5 role are o valoare fixa a monedei de 1. Jucatorii au insa optiunea de a ajusta numarul de linii castigatoare din joc, precum si miza de la 1 la 200 pe fiecare rotire. Simbolul regelui soare este simbolul wild si poate inlocui alte simboluiri pentru recompense de 2x, 25x sau 250x din valoarea pariului total. Aceste castiguri sunt oferite cand simbolurile castigatoare se opres pe rolele 3, 4 si 5 pentru a forma combinatiile castigatoare. Acest simbol wild poate functiona si ca simbol scatter pentru a declansa rundele de rotiri gratuite.

Versailles Gold este un joc de cazinou cu grafica uimitoare si efecte sonore de top, ceva deja obisnuit la alte pacanele EGT. Shining Crown, Egypt Sky si Royal Secrets sunt alte pacanele produse de EGT pe care vi le recomandam pentru o experienta similara.

 

No comments

Leave a Reply