Alege Pacanele

Valkyries of Odin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Valkyries of Odin

Jocuri Pacanele Valkyries of Odin Online GratisValkyries of Odin este noul slot online si se bazeaza pe Valkyries care sunt ajutoare pentru zeul nordic Odin. Ele sunt duhuri feminine si aleg razboinicii care vor trai si cei care vor muri in timpul unei batalii. Cand unii mor, vor merge in campul Freya pentru viata lor de apoi, in timp ce altii sunt luati la Valhalla unde pot servi lui Odin. Aceste Valkyries puternice au fost facute ca stele ale slotului si pot inlocui alte simboluri.

Jocuri Pacanele Valkyries of Odin Online Gratis

 

Jocul acesta de pacanele este realizat cu 5 tambururi, cu un layout de 3 randuri care face ca jocul sa fie de tip standard. Cu toate acestea, acum senzatia de clasic se va termina din moment ce jocul are o vedere de 360 ​​de grade cu imagini 3D, jocul devine modernist si impresionant. Acest lucru va atrage fanii temei sofisticate. Exista caracteristici speciale de joc pe care va puteti astepta sa le bucurati in timp ce jucati slotul online Valkyries of Odin si acestea includ multiplicatori, rotiri gratuite si salbatice stivuite cu doua linii de plata.

Simboluri de joc

In joc veti vedea zeite si zei cu dragonii care inspira focul ca simboluri.
Jocul acesta de pacanele are diferite caracteristici bonus si ofera o oportunitate de a creste sansele castigatoare. Exista trei valuri magnifice care sunt simbolurile salbatice stivuite si ele sunt cea mai buna caracteristica pentru intregul joc. Acestia se ocupa de alte simboluri pentru a creste sansa de a castiga. Castigarea jocului poate avea loc indiferent daca combinatia castigatoare incepe la stanga sau la dreapta.

 

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele