Alege Pacanele

Tropic Dancer

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tropic Dancer

Jocuri Pacanele Tropic Dancer Online GratisSlotul video Tropic Dancer este un joc de pacanele bazat pe dansatorii exotici de la Casino Technology. Ea are o ambianta tulbure si un design impetuos, care va face jucatorul sa se piarda in limitele acestui joc. Modul de joc este usor si curat si suporta destule plati si acest lucru inseamna ca jocul pe slot este distractiv si, de asemenea, plina de satisfactii.

Jocuri Pacanele Tropic Dancer Online Gratis

 

Tema jocului este despre clubul de dans exotic, locul in care diferite forme de dans trebuiau practicate sau admirate. Acest joc deschide ceva care este mai mult decat o tema fructoasa de aur si Cazinoul pare sa fie constient de asta in supararea totala.
Jocul se bazeaza pe culoarea roz purpuriu. Acest joc este pe 25 de linii de castig si 5 role care asigura ca jucatorul va incepe sa se joace dintr-o data fara a trebui sa faca fata mai multor caracteristici. Linii de plata sunt fixe, astfel incat nu va mai fi nevoie de timp pentru a le ajusta. Ce trebuie sa faceti este sa va conectati, sa pariati si sa va rotiti. Acesta este singurul mod in care un jucator poate face aceste fete sa danseze pentru el.

Pentru a putea castiga cu acest joc, este important sa incepeti prin a decide cu privire la pariul corect de a utiliza mai intai. Fiecare linie de plata permite monedei ca miza si poate fi intinsa pentru a deveni 5 dolari pentru fiecare rotire.

Simboluri slotului video Tropic Dancer

Aspectul salbatic este ca un dansator de sex masculin, in timp ce scatterul este mingea de aur disco. Alte simboluri ale jocului sunt dansatorii exotici care fac diverse miscari.

No comments

Leave a Reply