Alege Pacanele

Treasures of Egypt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Treasures of Egypt

Jocuri Pacanele Treasures of Egypt Online GratisTreasure of Egypt slot” este un jocuri de pacanele gratuit ce poarta jucatorul in vremurile antice. Jocul este plin de simboluri mistice si hieroglife. Acest joc de aparat de pacanele gratuit readuce epoca faraonilor. Jocul are o tema egipteana ce este prezenta in industrie de mult timp. Aceasta este asociata cu jocurile de bingo si ofera simtul aventurii pe piata cazinourilor.

Jocuri Pacanele Treasures of Egypt Online Gratis

Treasure of Egypt slot” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are un design simplu, dar care reuseste sa capteze esenta Egiptului Antic prin grafica si coloritul sau auriu. Ochiul lui Ra este prezent in joc. Jocul poarta jucatorul in epoca in care piramidele nu au fost inca construite.

Simbolul Isis se comporta ca inlocuitor si inlocuieste diferite simboluri de pe rolele aparatului de slot pentru a creste sansele de castig. Castigurile vor fi dublate instantaneu atunci cand combinatia castigatoare este formata cu simbolul Isis. Simbolul scatter este o piramida. Atunci cand se afiseaza de cel putin doua ori, castigurile vor fi multiplicate x2 pana la x500. Atunci cand se afiseaza 3 piramide pe rolele aparatului de pacanele, jucatorul va primi 15 rotiri gratuite. Atunci cand esti pregatit de joc, apasa nutonul Spin. Jocul are 5 role si 20 de linii castigatoare. Tu esti cel care decide cat de mare trebuie sa fie pariul plasat atunci cand stabilesti valoarea monedei pentru fiecare linie castigatoare.

No comments

Leave a Reply