Alege Pacanele

Treasure Hill

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Treasure Hill

Jocuri Pacanele Treasure Hill Online GratisSlotul online Treasure Hill este un joc de cazino clasic si are toate caracteristicile pe care toata lumea s-ar astepta sa le vada de la orice alt joc slot de la Casino Technology. Sunt 25 de linii de plata cu 5 role. Spinurile arata pentru a traduce norocul pe care il aveti si pot scoate ortografia dupa ce au obtinut combinatia potrivita. Pentru a castiga, jucatorul ar trebui sa primeasca trei simboluri pentru a face combinatia. Combinatiile ar trebui facute incepand cu partea stanga spre partea dreapta. Aceasta elimina posibilitatile de a obtine combinatia diagonala sau verticala.

Jocuri Pacanele Treasure Hill Online Gratis

 

Cand vine vorba de cat de mult poti sa pariezi, slotul nu ofera prea mult. Este posibil sa pariati pana la 25 de monede, cate unul pe fiecare linie. Valoarea monedelor incepe de la 1 pana la 20 de centi. Acest lucru va aduce intreaga valoare a banilor pe care o puteti distra la rotatia de 56 sau chiar mai putin.

Simboluri de joc

Simbolurile acestui joc au fost concepute in asa fel incat sa poata evoca cultura si nationalitatea irlandeza. Intregul joc a fost conceput pentru a avea culoarea verde, care este o culoare irlandeza. Cardurile obisnuite sunt J, Q, K si A. Ele poarta culorile luminoase cu modele reci. Alte simboluri sunt potcoava de aur, frunza de trifoi, curcubeu si chillum de tutun, care se revarsa. Cele mai bune simboluri pe care trebuie sa le privesti sunt potcoava aurie si frunza de trifoi, deoarece acestea ofera 400 de monede pentru a obtine cinci dintre ele. Un pisic rosu este salbatic, iar risipa este o mica pusca irlandeza.

No comments

Leave a Reply