Alege Pacanele

Toki Time

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Toki Time

Jocuri Pacanele Toki Time Online GratisSlotul online Toki Time este un joc de cazino care arata distractiv si ofera o serie de personaje in stil japonez. Ele au amestecurile de culori, forme si dimensiuni stralucitoare. In partea inferioara a slotului, exista niste pastai si aici simbolurile dispar dupa ce au jucat. Slotul arata unic la un anumit nivel si acest lucru se datoreaza faptului ca nu exista rotiri gratuite, simboluri sau scatter. Cu toate acestea, acesta poate fi redat la un anumit nivel, deoarece exista multe modalitati de a castiga si exista o anumita abordare fata de salbaticie.

Jocuri Pacanele Toki Time Online Gratis

 

Slotul online are cel mai bun grafic si este setat pe cerul rotativ, culorile se schimba de la lumina spre intuneric si apoi se schimba din nou pentru a invoca nopti si zile. Simbolurile jocului au o senzatie placuta si prietenoasa si au toate caracteristicile desenelor animate pentru copii. Ecranul are, de asemenea, unele flori de dans cu ciuperci. Florile arata animate in timp ce aspectul ciupercii este rezervat. Coloana sonora a jocului te face sa te gandesti la vizionarea desenelor animate si exista o serie de efecte sonore adaugate si includ simbolurile Toki care vor exclama deliciul cand cineva castiga.

Simboluri de joc de cazino online

Slotul online este bazat pe cinci role cu unsprezece linii de castig. Cu toate acestea, jucatorul nu trebuie sa se joace cu ajutorul liniei de plata. Exista o miza totala pentru fiecare rotatie care este utilizata.

Simbolul jocului include steaua galbena, simbolul purpuriu, care are muschi, un simbol rosu zambet, un simbol verde solemn si un simbol albastru cu coarne. Exista un galben care arata ca si cum ar fi un amestec de caine si pui.

No comments

Leave a Reply