Alege Pacanele

Tiki Beach

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Tiki Beach

Jocuri Pacanele Tiki Beach Online GratisSlotul video Tiki Beach este jocul de pacanele cu o oaza ca fundal si puteti scapa de el cand viata va va lasa jos. Noua Zeelanda este o casa originala pentru pietrele minunate, dar ciudate, cu icoane de lemn. Indiferent ce vedeti pe ecranul acestui joc de la PlayPearls, acestea vor fi legate de Noua Zeelanda. Simbolurile includ camasi cu model infricosator si toucani colorati.

Jocuri Pacanele Tiki Beach Online Gratis

 

Jocul se bazeaza pe 5 role cu 20 de linii de castig si muzica care insoteste jocul.

Cand incepeti sa jucati, trebuie sa asteptati cu nerabdare sa obtineti suficient premiu in bani si exista o gama frumoasa de runde libere. Acestea sunt toate ambalate intr-un joc care a fost proiectat viu si este bine executat pe slot machine.

Jocul are 11 icoane si este bine sa le familiarizati pe tabelul de plati pentru a sti ce sa asteptati in timpul jocului. Fiecare simbol unic tine pasul cu tema jocului si face o experienta tangibila in loc sa aiba niste simboluri generice in mix.

Cum se joaca slotul video Tiki Beach

Pentru a castiga, ar trebui sa obtineti cel putin 3 simboluri care se potrivesc unul cu celalalt. Cinci simboluri pot plati mereu. Prin obtinerea a cinci sigle Tiki, veti obtine 30 de monede. Simbolurile speciale sunt pictograma rotire gratuita si salbaticul. Scatterul este interesant deoarece deschide rundele libere.

Intervalul de pariere este de 0.10 pana la 4.00 de monede pentru fiecare linie. Daca decideti sa jucati cu fiecare linie de castig, veti ajunge sa pariati suficienti bani.

No comments

Leave a Reply