Alege Pacanele

The Secrets of London

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Secrets of London

Jocuri Pacanele The Secrets of London Online GratisEste adevarat ca nu gasesti multe jocuri pacanele bazate pe literatura clasica dar iata ca exista un producator de jocuri care s-a gandit si la asta – bulgarii de la EGT. Ei au realizat acest joc de cazinou gratuit numit The Secrets of London care face o multime d ereferiri literare dar pe care jucatorii il vor adora direct. Cine nu doreste sa se bucre de flerul si talentul marelui Sherlock Holmes atunci cand pleaca sa descopere misterele acestei pacanele online?

Jocuri Pacanele The Secrets of London Online Gratis

 

Acesta este un joc de cazinou cu 5 role pe care avem desenate 15 simboluri si un numar maxim de 25 de lini de pariere. Simbolurile jocului sunt aranjate foarte interesant. Avem o multime de simboluri care trebuiesa urmarite si nu este deloc greu sa le potrivim in combinatii castigatoare. Acestea sunt mentionate pe panoul jocului alaturi de sumele care sunt castigate pentru fiecare. Poti de fapt sa le verifici pe toate inainte de a incepe sa invarti rolele la pacanele.

The Secrets of London este un jocuri de cazino cate te va indroduce direct in lumea fascinanata si misterioasa a lui Sherlock Holmes. Referirile la celebrul personaj nu sunt subtile si grafica a fost desenata foarte frumos. Totul contribuie la atmosfera misterioasa si secreta. Sumele care pot fi castigate la acest joc sunt pentru tote buzunarele si scopurile: de la 2 la 1000 suma pariata poate fi castigata la orice rotire la pacanele. Acesta este un joccare se potriveste cu orice tip de jucator – si pentru cei care au un buget limitat dar si pentru cei care vaneaza un castig de zile mari. Un joc de cazinou care nu va dezamagi pe nimeni.

Per total felul in care atata acest joc si caracteristicile propuse il clasifica ca unul dintre cele mai reusite facute de EGT pentru iubitorii de pacanele.

 

No comments

Leave a Reply