Alege Pacanele

The Last Crusade

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Last Crusade

Jocuri Pacanele The Last Crusade Online GratisFiecare cruciat spune ca este ultimul, pana la momentul in care apare inca unul si va spune acelasi lucru. Acest joc de pacanele este foarte asamanator filmului cu acelasi nume.

Jocuri Pacanele The Last Crusade Online Gratis

 

Jocul acesta de aparat de slot te va plasa in rolul cavalerului templier si va fi nevoie sa mergi la Ierusalim, unda vei lupta in numele lui Isus. Sunetul jocului este placut si completat de strigatele sruciatilor ce se avanta in lupta. Toata actiunea se desfasoara pe murmurul ritualurilor religioase. Ca si crestin, te vei intalni cu tot ceea ce face parte din credinta: crucifixul, scutul.

Caracteristicile jocului

Grafica jocului este perfecta. Detaliile animatiilor sunt extraordinare. Sabia lunga este ceea ce atrage privire si ii atrage pe cruciati sa o foloseasca.

Simbolurile jocului sunt placute privirii. Ne vom intalni cu moneda de aur, scutul, cavaleuri in armura si crucifixul. Exista chiar si un steag negru. Acest joc de pacanele este misiunea distractiva a jucatorului de a urmari rolele aparatului de slot ce se invart in ultima cruciada (The Last Crusader).

No comments

Leave a Reply