Alege Pacanele

The Emperors Tomb

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Emperors Tomb

Jocuri Pacanele The Emperors Tomb Online GratisSlotul video The Emperor’s Tomb este un joc de pacanele care il invita pe jucatorul sau la Mausoleul Qin Shi Hunang. Acesta este un imparat care a condus China in trecut. Acesta este un loc legendar si se crede ca ascunde bogatiile pe care le-a avut acest imparat. Din legende, acest mormant este pazit de armata Terracotta si, daca esti destul de indraznet, vei putea descoperi comoara.

Jocuri Pacanele The Emperors Tomb Online Gratis

 

Slotul video vine cu 9 linii de plata cu 5 role. Marele castig va fi adus cu caracteristici speciale in joc, cum ar fi substitutiile salbatice, rotirea gratuita cu un joc bonus. In joc, jucatorul care ascunde recompensele si poate folosi butonul de colectare atunci cand doreste sa termine caracteristicile bonusului. Acum puteti experimenta slotul sofisticat tematic orientat pe orice dispozitiv pe care il detineti, cum ar fi smartphone-ul, tableta si PC-ul.

Simboluri slotului video The Emperor’s Tomb

Cand obtineti 3 simboluri scatter, veti obtine 15 rotiri gratuite, iar atunci cand veti obtine mai mult, fiecare simbol scatter suplimentar adauga 15 rotiri gratuite. Castigarea pe care o obtineti in timpul rotirilor gratuite va fi triplata.

Simbolul bonusului va activa jocul bonus. Acesta este momentul in care jucatorul deschide usa care ascunde premii. Cand primesti semnul de colectare, atunci jocul bonus se termina.

Jocul de pacanele este jucat pe 5 role cu 3 randuri si 9 linii de castig. Cel mai mare castig este de 400000 de monede. Pariul min este de 4,5, in timp ce pariul maxim este de 180000.

Simbolurile includ comori, jug, comori chinezesti, aur si dragoni, printre altele.

No comments

Leave a Reply