Alege Pacanele

Tetri Mania

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tetri Mania

Jocuri Pacanele Tetri Mania Online Gratis„Tetri Mania” este un joc de pacanele gratuit creat de Wazdan. Interfata jocului este foartecolorata. Trebuie sa stii ca jocul de Tetris, pe care l-am jucat cu totii in copilarie, este tema acestui joc de cazino. Deci stii ca e usor. Jocul urmeaza regulile de baza ale jocului de slot si poate fi jucat pe orice dispozitiv. Primul lucru care iti va atrage atentia va fi bogatia de culori a jocului. Te va captiva cu siguranta. Jocul are si muzica de fundal ce poate fi pornita sau oprita oricand doresti.

Jocuri Pacanele Tetri Mania Online Gratis

 
„Tetri Mania” are 9 linii castigatoare. Avand in vedere ca tema jocului este jocul de Tetris, simbolurile prezente sunt bine realizate si iti vor starni curiozitatea. Pariurile din joc sunt flexibile si pot fi modificate in decursul jocului.
„Tetri Mania” are simbolul scatter si alte caracteristici moderne. Simbolurile sunt aranjate in cutii sau forme de constructie. Iti va placea acest joc de pacanele online, mai ales daca ai fost un fan al jocului de Tetris. Exista 4 role cu 9 linii castigatoare. Daca doresti, poti rearanja liniile castigatoare si poti plasa pariurile corespunzatoare. Tine minte ca pariul maxim pentru fiecare linie este de 1000 de monede.
Jocul nu prezinta jackpot progresiv sau runde bonus, dar lucrul bun este ca, multumita metodei de plata liniare, jocul ofera castiguri consistente. Jocul este unul clasic, cu simboluri simple, dar caracteristicile sale te vor recompensa si, cu siguranta, te vei indragosti de acest joc imediat ce vei incepe sa il joci. „Tetri Mania” este unul din cele mai bune jocuri online.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele