Alege Pacanele

Temple Of Ausar

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Temple Of Ausar

Jocuri Pacanele Temple Of Ausar Online GratisTemple of Ausar este un joc de cazino care este tematic egiptean. Jocul de pacanele se simte exotic si are multe caracteristici si simboluri care sunt legate de vechiul Egipt. Sunt imparati, serpi si ochii lui Horus. Schema de culori este cu aur si albastru si ii confera simtul regal. Exista hieroglife in partea de jos a rolelor pentru a pastra tema.

Jocuri Pacanele Temple Of Ausar Online Gratis

 

Puteti gasi 25 de linii de plata si 5 role care va ajuta sa pastrati totul in designul standard si configuratia descrisa mai sus. Caracteristicile jocului vor include runda de rotire gratuita, caracteristica de joc, simboluri scatter, multiplicatori si simboluri salbatice.

Daca doriti sa va bucurati de aventura egipteana, va trebui sa ridicati miza prin apasarea butonului de moneda din partea dreapta a ecranului. Aceasta va oferi o optiune de obtinere a unui pariu minim. Acest lucru face de asemenea ca acest joc de cazino sa fie ideal atat pentru bogatasi, cat si pentru cei cu bani mai putini. Este usor sa ajungeti la tabelul de plati atunci cand apasati pe butonul de meniu si acest lucru va va permite sa analizati toate recompensele potentiale.

Simbolurile jocului de cazino

Simbolul scatter este o zeita si are puterea de a declansa o runda de rotire gratuita pentru cineva care gaseste 3 sau chiar mai multe dintre aceste simboluri la rotire. Cand are loc acest lucru, puteti primi pana la 15 rotiri gratuite si 3 ori multiplicator daca castigati o plata in aceste runde. Chestia potrivita despre o astfel de parte a jocului este modul in care rotirile gratuite sunt rotunde si este o caracteristica re-triggable si va puteti bucura pana la 225 rotiri gratuite in general.

No comments

Leave a Reply