Alege Pacanele

Sweetie Land

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sweetie Land

Jocuri Pacanele Sweetie Land Online GratisFiecare persoana iubeste bomboanele. Exista intotdeauna o poveste in jurul lucrurilor dulci pentru mai multe generatii si exista un joc de cazino online care inconjoara lumea bomboanelor. Sweetie Land este un slot video stabilit in tara de minuni care este acoperita cu bomboane.

Jocuri Pacanele Sweetie Land Online Gratis

 

Caracteristicile jocului de cazino

Slotul video are 25 de linii de plata cu 5 bobine facute cu bomboane oriunde te uiti la ele. Indiferent de gustul bomboanelor pe care il aveti, o veti gasi chiar aici. Contextul jocului are un peisaj montan luxuriant, cu lollipops, care ies din bomboane de bumbac care actioneaza ca tufisuri.
La varful unui munte, va fi acoperit cu zahar, care este folosit in loc de zapada. In partea de jos, exista raul plin de ciocolata topita. Bomboanele acadea ofera cadru pentru role si exista un numar care se ridica sau coboara, care corespund liniei de plata. Ori de cate ori veti juca, veti sfarsi prin a iti linge buzele din cauza tipului de bomboane de pe ecran.

Simboluri slotului video

Pe bobine, exista prajituri care se comporta ca simbolul literei. La un varf de prajitura, veti gasi sandwich-urile de inghetata, bomboanele si bastoanele de bomboane. Altii sunt conul de gheata si bomboane de fructe. Vizuale ale jocului sunt complet incantatoare. Interfata de utilizator a jocului de cazino are bravura cu bomboane. Jocul este usor de jucat si interfetele utilizatorilor se amesteca bine cu tema acestui joc. Afisajul jocului are castiguri, pariuri si sold. Este posibil sa ajustati un pariu folosind simbolurile minus si plus.

 

No comments

Leave a Reply