Alege Pacanele

Sugar Smash

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Smash

Jocuri Pacanele Sugar Smash Online GratisSugar Smash este un slot video gratuit pe care il puteti juca online. Grafica jocului iti va aduce aminte de Candy Crush Saga. Dar acesta este un joc de cazino online gratuit si exista multe premii reale de castigat aici.

Jocuri Pacanele Sugar Smash Online Gratis

 

Puteti paria pe cele 50 de linii de castig si pariul minim este de 0,50 de monede, in timp ce pariul maxim este de 500 de monede. Exista o multime de caracteristici de recompensare, cum ar fi 25 de rotiri gratuite, precum si un premiu maxim x500 si asa mai departe. Simbolurile de logo-uri sunt cele care imprastie aici si pot declansa jackpot-uri surpriza. Linii de plata sunt fixate. Acest joc de cazino are o volatilitate relativ scazuta, ceea ce inseamna ca aveti o mare sansa de a castiga pe sloturi.

Acum, unul dintre lucrurile care sunt cele mai importante aici este grafica. Acest joc gratuit de masina de slot are acest lucru, dar nu se opreste acolo. Runda de bonusuri scatter creste foarte mult ritmul jocului. Puteti, de asemenea, verifica runda Sunset Delight de la Thunderkick si obtineti-va propria incarcatura plina de inghetata.

Acesta are unele dintre cele mai originale caracteristici atunci cand vine vorba de grafica vizuala. Are o calitate grafica foarte buna. Unul dintre motivele pentru care v-ar placea sa reveniti la acest joc din nou si din nou este din cauza fondului terenului de bomboane mici si a fetitei care tinea acadeaua. Seamana cu orice alt joc de telefonie mobila, nu cu un joc cu sloturi. Puteti castiga 500 de ori pariul in acest joc de cazino. De fiecare data cand incepe runda libera de rotiri, bobinele intra intr-un cos de salbaticie. Incearca!

No comments

Leave a Reply