Alege Pacanele

Sugar Rush WM

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sugar Rush WM

Jocuri Pacanele Sugar Rush WM Online GratisSugarrush este un joc de pacanele destinat celor care iubesc dulciurile. In loc sa te napustesti asupra unei prajituri, inghetate sau ciocolate, avantat-te in acest joc plin de dulciuri delicioase.

Jocuri Pacanele Sugar Rush WM Online Gratis

 

Acest joc de aparat de pacanele este plin de ciocolata, indeajuns de multa pentru a itii face pofta.

Jocul este echipat cu 3 randuri, 5 role si 15 linii castigatoare ajustabile.

Te vei intalni cu acadele delicioase, prajituri cu frisca, jeleuri, briose cu mure, biscuiti crocanti si ciocolata. Toate aceste dulciuri sunt in cantitati uriase si e bine sa te joci cu ele, mai ales daca esti la dieta.

Simbolurile prind viata pe rolele aparatului de slot, iar dulciurile isi vor face aparitia pe role, in toate culorile, formele si dimensiunile. Te vei bucura de atmosfera jocului. Pe role vei vedea aparatul de dulciuri de unde poti sa iti cumperi ce si cat doresti.

Caracteristicile jocului

Scopul jucatorului este de a afisa trei pana la cinci combinatii de simboluri pentru a incasa castigurile. Simbolurile vor aduce castiguri atunci cand se afiseaza de la dreapta la stanga. Valoarea monedei variaza intre 0,01 si 2 credite pentru fiecare linie. Jucatorul poate activa cate linii castigatoare doreste.

No comments

Leave a Reply