Alege Pacanele

Sugar Rush

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Rush

Jocuri Pacanele Sugar Rush Online GratisSlotul video Sugar Rush este un joc de pacanele bazat pe 5 role cu 20 de linii de castig fixe. Jocul este plin de condimente si lucruri zaharoase. Are mai mult lucruri asemanarea cu jocul Candy Crush. De asemenea, a imprumutat de la acesta elemente de joc si de teme ca si decorarea tabloului sau de joc. Slotul video este dotat cu simbolul scater, cu turta dulce, cu o runda de bonus super briosa pentru a se asigura ca jucatorul se poate bucura de un nou nivel al jocului de pacanele.

Jocuri Pacanele Sugar Rush Online Gratis

 

Cand jucatorul incepe sa joace, va trebui sa inceapa prin alegerea pariului si a marimii jocului. Jocul poate fi jucat incepand de la 0,20 pentru un tur si pana la 100 de dolari pentru cei care doresc sa joace cu o miza mai mare.

Cea mai mica plata in joc este de 5 ori miza pentru fiecare linie daca jucatorul a reusit sa potriveasca trei dintre cele mai mici pictograme din joc pe linia de plata activata. Acest numar este de 10 x pentru pictogramele unice si continua sa fie de 30 de ori cu simbolul cu cea mai mare valoare. Simbolul celei mai mari valori ofera si pariul de 450x cand sunt cinci identice.

Turta dulce este pictograma salbatica a slotului video si inseamna ca daca se afla pe role, va inlocui alte simboluri obisnuite, in timp ce runda bonus poate plati incepand de la 20 de ori ori pariul pentru fiecare linie de pana la 9000 de ori daca jucatorul primeste configuratia perfecta. Jucatorul obtine rotiri gratuite atunci cand gaseste mai mult de 3 simboluri urs de jeleu.

No comments

Leave a Reply