Alege Pacanele

Stars Kajot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Stars Kajot

Jocuri Pacanele Stars Kajot Online GratisStars este un joc de pacanele cu 3 tambururi cu un total de 27 de linii de castig, iar castigurile nu sunt validate cand combinatia este de la stanga la dreapta. Cel mai bun lucru este ca puteti castiga intotdeauna mai multe linii, dar numai cele mai mari, daca adesea adunate. Daca acest lucru este ceva de trecut, jucatorii pot castiga mare cu o strategie corecta. Este simpla si simpla si nu sunt folosite simboluri complexe. De fapt, caracteristicile sale unice il fac mai usor pe jucatorii noi sa se bucure de jocul de la cuvant.

Jocuri Pacanele Stars Kajot Online Gratis

 

Una dintre trasaturile care fac Stars un slot online unic este simbolul salbatic care completeaza combinatia de linii castigatoare, cu exceptia simbolului misterului. Daca se va afisa o salbaticie in oricare linie, combinatia castigatoare se va dubla, iar daca 2 vor aparea castigul este automat triplat. Daca pe o anumita linie castigatoare apar 3 simboluri de mister, atunci se activeaza automat un bonus. Ulterior, jucatorului i se ofera posibilitatea de a roti roata norocului. Un multiplicator in intervalul de 10x-500x este dat jucatorului care face posibil ca oricine sa castige mare. Cu toate acestea, jucatorii ar trebui sa ia nota de faptul ca numai pariul a declansat roata norocului care se inmulteste.

Simboluri

Jocul de pacanele Stars vine cu simboluri comune care fac mai usor sa joci, chiar daca esti doar un incepator. Acestea includ, dar nu se limiteaza la simbolul misterului, sapte, pepene galben, struguri, bell dollar si prune. Celelalte simboluri sunt cirese si portocalii, dintre care ambele au cel putin un factor de multiplicare de 1x.

No comments

Leave a Reply