Alege Pacanele

Star Fall

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Star Fall

Jocuri Pacanele Star Fall Online GratisStar Fall este un joc de pacanele care este un amestec de slotul Starburst cu masina de joc de scoala veche cu fructe.

Jocuri Pacanele Star Fall Online Gratis

 

Fundalul jocului de cazino este mozaicul stralucitor, care aduce inapoi bilele disco din trecut. Acesta este alcatuit din doua culori distincte care sunt albastre pentru jocul de baza si rosu pentru runda bonus gratuita. Rotile jocului de cazino arata transparent si acest lucru permite icoanelor platite sa iasa in evidenta fata de ecran.

Simboluri de joc de pacanele

Icoanele de plata sunt combinatia jocurilor clasice. Sunt icoane cu fructe, icoane cu carti regale cu pietre rare. Singura pictograma speciala pentru acest joc este simbolul scatter cu simboluri salbatice care sunt moneda de aur cu o stea.

Sarbatoarea acestui joc de pacanele este o caracteristica interesanta, cand cade pe role; ea va inlocui orice alte icoane asa cum se intampla cu salbaticia. Cu toate acestea, simbolul este diferit, deoarece este capabil sa cada intr-un singur loc pentru trei rotatii inainte de a se desprinde. Aceasta inseamna ca ai de trei ori sansa de a castiga folosind simbolul salbatic.

O alta caracteristica a jocului de cazino Star Fall este bonusul gratuit de centrifugare. Daca aterizati trei simboluri, veti primi 10 rotiri gratuite. Caracteristica nu are o optiune de re-declansare, dar face ca runda sa fie progresiva. Cand primiti trei simboluri la al doilea, al treilea si al patrulea tambur, atunci acestea devin extinse salbatice pentru a acoperi intreaga bobina. Acest lucru va dura pe durata rotirilor gratuite, in timp ce jocul in sine va deveni mai valoros in timp ce continuati sa jucati.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele