Alege Pacanele

Space Gems

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Space Gems

Jocuri Pacanele Space Gems Online GratisSlotul online Space Gems este un joc de cazino online nou in cazul in care va trebui sa exploreze gauri negre, colectarea de cristale, astfel incat sa puteti castiga mare. Jocul te pune in pantofii astronautilor din viata reala.

Jocuri Pacanele Space Gems Online Gratis

 

Jocul de cazino Space Gems este un joc cu 3 tambururi si are tot ce v-ati astepta de la alte jocuri. Cartile de joc comune incepand de la 10 pana la A, se gasesc in acest joc. Veti gasi 4 simboluri diferite care ofera plati mari. Jocul contine simboluri salbatice si simboluri cu Dumnezeu. Trebuie sa tineti cont de un logo bonus, deoarece acesta poate debloca rotatia colosala si veti avea sansa de a castiga marele premiu.

Comenzile jocului arata foarte bine. Puteti sa eliminati comenzile inutile si puteti opta pentru ceva care este difuzat pe partea minimalista. Orice jucator, fie tanar sau mai batran, se poate bucura de acest joc de cazino online.

Caracteristicile jocului de cazino Space Gems

Jocul acesta de tip slot online are o runda de rotire gratuita si permite obtinerea de nenumarate respingeri si atunci cand castigati cu acest joc, veti putea sa va bucurati de multiplicatorii premiului. Atunci cand simbolurile de bijuterie se gasesc pe toate cele trei role, atunci jucatorul obtine o facilitate bonus suplimentara. Bonusul Space Gems la randul sau, apare pe primele doua bobine. Cea de-a treia rola se va transforma in multiplicatorul castigatorului si va imbunatati factorul premiu.

Jocul de cazino este un amestec de senzatie veche si moderna. Trebuie mentionat jackpotul progresiv al jocului care poate aduce un premiu mai mare. Tema si grafica care sunt prezentate in spatiul de joc trebuie de asemenea mentionate.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele