Alege Pacanele

Sizzling Scorpions

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sizzling Scorpions

Jocuri Pacanele Sizzling Scorpions Online GratisSizzling Scorpions este un slot clasic 100% in stil Las Vegas, cu doar 3 role si o singura linie de plata. Fundalul jocului este un desert in care scorpionii sunt foarte obisnuiti. Acesti scorpioni sunt destul de diferiti de ceilalti scorpioni de desert deoarece acesti scorpioni nu sunt otravitori, ci sunt generosi si care sunt dispusi sa plateasca premii mari de pana la 5.000 de monede.

Jocuri Pacanele Sizzling Scorpions Online Gratis

 

Efectele sonore si grafica acestui joc de pacanele sunt aproape de perfectiune, chiar daca acest joc este unul clasic. Simbolurile sunt de asemenea bine realizate, dar mai ales cele clasice, cum ar fi 777 si BAR. Exista de asemenea si un simbol al unui scorpion in plus fata de setul de simboluri clasic. Acest slot gratuit nu ofera caracteristici bonus exceptionale pentru un joc bonus. Din fericire acest joc bonus este capabil sa ofere premii destul de mari pentru a satisface si jucatorii la cel mai inalt nivel. Acest simbol bonus este activat de simbolul buzzard. Trebuie sa ai trei dintre aceste simboluri pentru a activa jocul bonus.

Sizzling Scorpions este un joc slot destul de cool, cu un minim de caracteristici si un jackpot mare. De fapt, acest slot online este un exemplu excelent pentru un joc clasic de pacanele care urmeaza stilului Vegas. Acest slot are doar 3 role si o linie de plata.

Simbolurile sunt de obicei clasice dar sunt disponibile si alte simboluri, cum ar fi scorpionii si vagabonzii. Povestea acestui minunat joc de sloturi pus pe un desert plin de scorpioni. Spre deosebire de alti scorpioni, acesti scorpioni uimitori in joc nu sunt otravitori si sunt capabili sa ofere mari premii de pana la 5.000 de monede.

Acest joc slot uimitor nu are niciun simbol wild sau chiar unul scatter. Nu exista nici rotiri gratuite. Dar exista un joc bonus in acest slot clasic online, care este capabil sa plateasca premii frumoae. Cea mai mare miza pentru acest joc este de 3 monede si pentru a debloca toate caracteristicile jocului, trebuie sa incepeti cu cel mai mare pariu.

No comments

Leave a Reply