Alege Pacanele

Shopping Spree Eyecon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Shopping Spree Eyecon

Jocuri Pacanele Shopping Spree Eyecon Online GratisShopping Spree este un joc de cazino cu 25 de linii de plata cu 5 role. Este plin de simboluri salbatice si scatter cu rotiri gratuite. Trebuie sa stiti ca nu exista nici un plafon al numarului de monede pe care un jucator de pacanele il poate paria si acesta este momentul potrivit pentru a juca.

Jocuri Pacanele Shopping Spree Eyecon Online Gratis

 

Jocul in sine este remarcabil in ceea ce priveste designul si grafica sa. Cu toate acestea, puteti sa va bucurati si sa va relaxati in continuare glamourul jocului. Ecranul este dominat de culoarea roz si aceasta este aceeasi culoare care este un fundal la subsolurile si anteturile cu imagini de fundal. In partea stanga, un jucator poate vedea o femeie eleganta si rosie care are destule pungi cu ea. Aceasta include una peste umar. Jucatorii nu au nicio indoiala ca pot sa scape de vietile lor si sa inceapa sa traiasca ca acea femeie. Jucatorul poate alege orice numar de linii pe care doreste sa il joace, incepand de la 1 pana la 25. Miza totala poate varia de la un brand de designer la preturile magazinelor de caritate.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele sunt legate de tema cumparaturilor. Sunt un cadou, un tort, o ceasca, semnul de 75%, semnul 50%, semnul de 25%, semnul 10%, inelul, parfumul, rujul, pantofii, colierele, geanta si o femeie. Cand primiti trei simboluri pentru banii de bani, atunci veti primi rotiri gratuite. Premiile pe care le castigi in rotirile gratuite sunt, de asemenea, triple. O icoana de femeie este o salbaticie a jocului si este capabila sa inlocuiasca alte icoane, dar nu o geanta de mana.

No comments

Leave a Reply