Alege Pacanele

Sharknado

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sharknado

Jocuri Pacanele Sharknado Online GratisUnele dintre filmele de categoria B pot fi prea ridicole si cineva le va uita instantaneu. Cu toate acestea, exista canteva filme B care pot fi prea bune, astfel incat nimeni nu poate uita despre asta. Unul dintre aceste filme este Sharknado. Filmul este un amestec de cu adevarat nebunesc, deoarece este si hilar. Avand in vedere modul in care filmul a primit un raspuns coplesitor, dezvoltatorii de jocuri de noroc au decis sa vina si cu slotul video Sharknado.

Jocuri Pacanele Sharknado Online Gratis

Jocuri de noroc Sharknado este setat in apa infestata cu rechini si are animatii cu rechin care sar din apa si care stimuleaza tema. Sigla sharknado fusese fixata in coltul stang. Tema jocului este peste tot pe role. Exista un titlu solidificator care a fost lansat oficial. Distributia acestui joc de noroc a fost pusa in plina forta. Simbolurile jocului includ Aprilie Wexler si Nova Clarke.

Caracteristicile jocului

Slotul video are 3 randuri, 25 linii de plata pe cele 5 role. Jocul este prietenos cu diferitele pariuri, deoarece incepe de la 0,25 si se limiteaza la 12,50 pentru fiecare rotire. Jocul de cazino nu este conceput pentru jucatorii pe sume mari.
Slotul video Sharknado este un joc de noroc placut si are doua caracteristici care fac ca acesta sa fie iubit de oameni diferiti. La un timp aleator, elicopterul se poate deplasa pe ecran si poate cadea o bomba. Cand este capabil sa loveasca bobinele, valurile unor salbatice suplimentare se pot indrepta spre tine. O a doua facilitate bonus in joc sunt multiplicatorii si rotirile gratuite cu multe altele.

No comments

Leave a Reply