Alege Pacanele

Savanna King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Savanna King

Jocuri Pacanele Savanna King Online GratisSavanna King este un joc de cazino gratuit cu sloturi cu tema africana.

Genesis Gaming ne-a oferit din nou un gameplay puternic, cu o tema unica. Acest slot video vine cu 5 role si are 3 randuri. Acest joc de cazino este foarte interesant cu toate animalele diferite de pe ecran. In plus, posibilitatea de a juca acest joc de pe smartphone este un plus bun venit.

Jocuri Pacanele Savanna King Online Gratis

 

Jocul are 1024 de linii de plata – asta-i drept! Nu conteaza unde apar simbolurile, ele va vor da o stare de bine si va vor da si mai multe plati. De fapt, exista sansa de a castiga premii multiple la acest slot. In acest joc puteti castiga, de asemenea, rotiri gratuite bonus daca se intampla sa obtineti trei sau mai multe simboluri scatter. De asemenea, daca obtineti un multiplicator x4 de trei ori, atunci puteti obtine x64 castigurile. Pentru a face acest lucru trebuie sa obtineti tot mai multe simboluri salbatice in slot.

Fereste-te de bonusul Stampede de pe aceasta masina de slot gratuita. Acest lucru se datoreaza faptului ca va va ajuta sa castigati mai multe rotiri gratuite. Daca primiti cinci leii pe role, puteti castiga 300 de monede si daca obtineti 4 veti castiga 250 – daca obtineti trei, atunci veti obtine 200 de monede. Rinocerul si zebra sunt, de asemenea, simboluri de mare valoare, dar leul – rege al junglei este cel mai mare de plata pe acest slot machine.

Cel mai bun simbol pentru a ajunge aici este scatter – indiferent de locul unde se afla, va va aduce o mare placere. Acest lucru inseamna ca, daca pariati cu un numar de 40 – puteti incasa si un numar de 800 pentru cinci simboluri, pentru a va recompensa.

No comments

Leave a Reply