Alege Pacanele

Safe Busters

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Safe Busters

Jocuri Pacanele Safe Busters Online GratisJocul de noroc Safe Busters este noul loz razuibil si este posibil sa castigi peste 100.000 in timp ce il joci. Trebuie sa incercati cele mai bune lucruri pentru a sparge seiful, a face o gaura si apoi a fura tot ceea ce este acolo.

Jocuri Pacanele Safe Busters Online Gratis

 

Ceea ce trebuie sa jucati si sa castigati este noroc. Puteti deschide fiecare dintre cele noua si in cazul in care obtineti trei simboluri care se potrivesc, atunci veti castiga. Premiul este generat in mod aleatoriu. Una dintre cele trei carti va fi castigatoare, iar castigurile pot incepe de la 1 pana la 10.000x pariul.

Cum se joaca lozul razuibil Safe Busters

Cand doriti sa incepeti sa jucati, va trebui sa utilizati butoanele minus si plus si puteti reduce sau ridica pariul la suma dorita. Dupa aceasta, veti putea sa deschideti un seif dupa celalalt, cu anticiparea castigarii. Este posibil sa dati click pe toate si sa vedeti daca ati castigat sau nu. In siguranta, puteti gasi un bar de aur sau un paianjen vechi.

Simboluri de joc

Jocul de noroc este distractiv in acelasi timp usor de jucat. Simbolurile includ Fabrege Egg, carduri de credit, ceasuri, un hot si hotul de bijuterii. Cea mai buna parte a acestui joc de pacanele este modul in care fiecare simbol are si el o plata. Cand primiti trei pandantive de inima, veti obtine pariul inapoi, dar daca primiti simbolul para, pariul va fi inmultit cu 1.000 de ori. Cand puteti obtine 3 diamante, atunci veti castiga un pariu de 10.000x. Puteti juca jocul atat online cat si pe desktop.

No comments

Leave a Reply