Alege Pacanele

Romeo and Juliet

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Romeo and Juliet

Jocuri Pacanele Romeo and Juliet Online GratisRomeo and Juliet slot game” este un joc de pacanele gratuit bazat oe povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta, tema ce a fost mereu importanta in cultura vestica. Povestea a fost spusa in carti, filme si piese de teatru, iar acum a fost inclusa in rolele aparatului de pacanele.

Jocuri Pacanele Romeo and Juliet Online Gratis

Romeo and Juliet slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce foloseste o grafica decenta. Fundalul jocului prezinta o frumoasa noapte cu luna si cativa nori ce plutesc. Rolele rolele sunt incadrate de o rama simpla si intunecata. Este un joc de slot clasic. Romeo si Julieta este povestea clasica atunci and vine voorba de muzica si fundal.

Cu acest inceput, nu este nicio surpriza faptul ca jocul este unul clasic. Jocul are 5 role si trei simboluri pentru fiecare pariu. Acesta rezulta intr-un total de 25 de linii castigatiare fixe pe ecran. Poti modifica pariul pentru fiecare linie prin butoanele + si – din partea dreapta a ecranului. Poti apasa apoi bunonul de rotire pentru a vedea ce combinatie se va afisa pe rolele aparatului de pacanele. Din moment ce liniile castigatiare sunt fixe, vei avea o singura optiune de a paria pe 25 de linii castigatiare de fiecare data.

Jocul are simboluri ca A, K, Q, J si 10. Simbolurile au fost inspirate de cartile de joc si aduc recompense medii. Alte simboluri sunt personaje misterioase, o Sticluta cu Otrava, o Sabie si un Trandafir Alb.

No comments

Leave a Reply