Alege Pacanele

Robinson

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Robinson

Jocuri Pacanele Robinson Online GratisSlotul video Robinson este jocul de pacanele bazat pe cartea Robinson Crusoe care a fost scrisa in secolul 18 si a devenit populara imediat. Tema cartii este modul in care Robinson a fost capabil sa se adapteze intr-o insula pustie cand a fost izolat. Multi oameni se intreaba acum daca pot supravietui unei astfel de necazuri si traiesc sa le spuna despre asta.

Jocuri Pacanele Robinson Online Gratis

 

Vestea buna atunci cand joci acest joc de pacanele este ca nu va trebui sa te intalnesti cu pirati suparati si cu canibali infometati. Fundalul jocului de pacanele este o corabie distrusa, care sta in picioare de pietre cioplite si va puteti pune ochii la restul vietii insulei, care nu pare atat de rau. Robinson sta langa bobine cu pantaloni scurt si o camasa murdara. Exista un foc de tabara delicat in apropiere care ofera caldura adaugata si veti avea nevoie de ea in timpul caderii de noapte. Jocul are loc pe formarea 3×5 si exista premii care sunt asociate cu fiecare tigla de la bord.

Simboluri slotului video

Fiecare obiecte din joc, a fost asociat vietii insulei. Ar trebui sa va asteptati fragmente de hartuire rupte, bauturi de nuca de cocos si un steag salbatic fluturand. Exista, de asemenea, Robinson care sapare o gaura.

Cea mai mare suma de bani care se poate castiga in joc este de 1.000 de credite. De asemenea, trebuie sa asteptati sa vedeti runda bonus, salbaticie si imprastieri in timp ce jucati. Scatter-urile duc la 10 jocuri gratuite si 450 de credite. Cand castigi, poti sa joci cu o functie dubla de joc in care Robinson joaca un joc de zaruri. Trebuie sa ghiciti ce numar va veni pe zaruri.

No comments

Leave a Reply