Alege Pacanele

Riding Hood Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Riding Hood Riches

Jocuri Pacanele Riding Hood Riches Online GratisRiding hood riches slot gameeste un joc de pacanele gratuit perfect, ce readuce in atentie povestea copilariei pe rolele de slot. Jocul este echipat cu 25 de linii castigatiare si 5 role. Acest lucru ofera sansa jucatorului de a castiga rapid, de indata ce invarte rolele aparatului de pacanele, indiferent de valoarea pariului plasat.

Jocuri Pacanele Riding Hood Riches Online Gratis

Riding hood riches slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care jucatorul poate vedea liniile castigatoare daca muta cursorul peste diferite numere ce se gasesc la finalul fiecarei role. Acest lucru salveaza timp pentru jucator. Design-ul jocului este perefct, iar tema jocului prezinta o poveste spusa copiilor de-a lungul a 350 de ani. Jucatorul se poate bucura de aceasta tema si de minunate culori luminoase.

Fundalul jocului prezinta drumul ce duce la bunicuta. Cerul este senin, iar copacii sunt verzi. Casuta bunicutei este draguta, asa cum isi poate imagina un copil. Casuta se afla in mjlocul unei poienite pline de flori. Toate acestea duc mereu bucurie jucatorului.

Caracteristicile speciale ale jocului

Atunci cand afisezi trei simboluri scatter (lupul), vei declansa bonusul Prize Pick. Fiecare alegere poate aduce un multipicator x100 pariul initial plasat. Acest lucru va avea un impact asupra castigurilor. Trebuie sa cauti mereu lupul ce tine o placinta si este imbracat in bunicuta.

No comments

Leave a Reply