Alege Pacanele

Reptile Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Reptile Riches

Jocuri Pacanele Reptile Riches Online GratisReptile Riches este un joc de cazino gratuit de la Genesis Gaming. Daca aveti o fobie de reptile sau serpi, opriti-va aici. Acest slot video este doar pentru cei curajosi!

Jocuri Pacanele Reptile Riches Online Gratis

 

Serpii sunt adesea asociati cu un fel de tradare si inselaciune. Dar in acest joc de cazino va trebui sa-i bati pentru a obtine comoara ta. Suna distractiv? Asa este. Acest joc are 5 role si 25 de linii de plata pe partea de sus a acesteia. Puteti obtine o plata de 2 000 de ori pariul. De asemenea, puteti plasa intre 0,1 si 10 monede pe linie. Deci, maximul pe care il puteti paria aici este 250. Jucatorii mai mari, precum si jucatorii pe maruntis – ambii se vor bucura de acest joc de cazino. Acesta vine cu cativa multiplicatori suplimentari si runde bonus care sunt, de asemenea, toate platite in mod egal.

Cameleonul este simbolul salbatic aici si anaconda este scatter. Cameleonul poate inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia lui anaconda. Este jocul anacondei feroce – este reptila pe slotul online gratuit.

V-am spus ca exista un joc bonus si ca exista intr-adevar un joc bonus numit Wheel Feature. Aceasta roata va ofera rotiri gratuite, iar inceputul rotirilor gratuite vedeti un ecran special. Exista 5 pana la 25 de numere pe fiecare sectiune. Ori de cate ori obtineti rotirile gratuite, castigurile tale se inmultesc cu 2 sau 3 ori. In acest mod puteti seta si conditiile de rotire a bonusurilor. Un lucru este diferit aici, desi din toate celelalte jocuri de la Genesis, si asta este acest joc de cazino va permite sa extindeti rotirile gratuite. Asa ca continuati sa jucati, ramaneti un castigator!

No comments

Leave a Reply