Alege Pacanele

Princess of Birds

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Princess of Birds

Jocuri Pacanele Princess of Birds Online GratisPrincess of Birds este jocul de pacanele produs de Platypus si are ca tema pasarile. Acest joc de cazino are simboluri frumoase, cu detalii deosebite despre diferitele tipuri de pasari. Animatia folosita este la nivelul potrivit, iar slotul are un numar de gameplay rapid.

Jocuri Pacanele Princess of Birds Online Gratis

 

Caracteristica bonusului intr-un slot adauga un nivel extraordinar de entuziasm la acest joc si jucatorul ar trebui sa anticipeze obtinerea unei mari victorii. Jocul este distractiv si poate atrage atentia fiecarui jucator.

Caracteristicile jocului de pacanele Princess of Birds

Jocul de cazino se bazeaza pe 20 de linii de plata cu 3 randuri si 5 role. Cea mai buna dimensiune potrivita se gaseste intre 0,20 si 20 pentru fiecare rotire. Pariul poate fi ajustat usor intre 0,1 si 1 dolar. Dupa ce ati setat totul, jucatorul poate utiliza functia de redare automata pentru a lasa rotirile sa se fixeze. Pentru a seta jocul sa fie mai rapid, atunci playerul poate activa un mod de redare Turbo.

Simboluri de joc

Cel mai mic simbol platitor al acestui joc este simbolul cartilor. Dupa aceea exista simboluri diferite de pasari si simbolul reginei este cel mai mare simbol al acestui joc. Jocul are, de asemenea, un simbol scatter si salbatic.

Salbaticul acestui joc poate aparea numai pe tamburul 2 pana la 5 si va inlocui alte simboluri, dar nu si o risipa. Cea mai buna caracteristica in joc este o caracteristica de re-spin. Acesta va fi recuperat prin obtinerea simbolurilor de potrivire. Aceleasi simboluri, cand sunt declansate din nou, vor fi tinute intr-un singur loc pentru a oferi mai multe rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply