Alege Pacanele

Power Dragon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Power Dragon

Jocuri Pacanele Power Dragon Online GratisPower Dragon este un alt slot online de mare succes de la producatorul Game Art. Acestia au realizat cateva jocuri cu tematica similara si toate au fost foarte bine primite de catre lumea jucatorilor pasionati de pacanele. Ca si alte jocuri de la acest producator, si acesta nu face rabat de la calitate cand vine vorba despre grafica de super-calitate, animatii atragatoare si muzica care se potriveste la perfectie cu tematica jocului. Mai multe de atat, si acest slot ofera o multime de premii senzationale care abia asteapta sa fie incasate.

Jocuri Pacanele Power Dragon Online Gratis

 

Acest slot superb desenat are 5 role si nu mai putin de 243 linii fixe de castig, care ridica sansele de castig pana la un nivel ireal si asa aproape fiecare rotire este castigatoare. Acest joc este unul dintre cele mai populare datorita frecventei cu care apar combinatiile castigatoare pe rolele slotului. Mai exista si alte cateva avantaje in favoarea jucatorilor cum ar fi rundele de rotiri gratuite si multiplicatoarele de castiguri.
Jocul in sine este foarte usor de jucat si fara reguli grele de urmat. Oricine poate intelege cum se desfasoara jocul chiar daca nu a mai jucat vreodata la pacanele online. Poti incepe sa joci si sa castigi la cateva secunde dupa ce s-a deschis jocul.
Optiunile de pariere sunt destul de variate, incepand cu miza minima de 0.50 si ajungand pana la 25 de euro. Decizia pe cat joci iti apartine in totalitate in functe de cati bani are fiecare pentru distractie. Totusi jocul este mult mai amuzant dar si profitabil atunci cand joci pe mize cat mai mari pentru a vana cele mai mari premii. Cel mai mare jackpot este de 2500x miza pe care ai jucat si va imaginati ca este disponibila pe miza cea mai mare.

No comments

Leave a Reply