Alege Pacanele

Plagues of Egypt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Plagues of Egypt

Jocuri Pacanele Plagues of Egypt Online GratisPlague of Egypt este cea mai noua lansare de slot video de la Fugaso. In timp ce jucati jocul de cazino, trebuie sa va asteptati sa vedeti re-spinurile, salbaticul stivuit si puteti juca cu banii reali cu 3 jackpot-uri progresive.

Jocuri Pacanele Plagues of Egypt Online Gratis

 

Pagina de destinatie a jocului este ea insasi o opera de arta si se bazeaza pe impartirea marii rosii. In timpul jocului, puteti vedea fundalul bazat pe Egipt cu un cer dramatic. Moise sta in picioare la roci, iar hainele se cupleaza usor in vant, impreuna cu legaturile de la personalul pe care il tine. Exista animale mici care pot fi vazute in timp ce se freaca in oras. Moise clipeste si se indreapta spre cer spre stapan pentru a fi ghidul lui.

Jocul este jucat pe 5 tambururi setate cu cele 4 randuri. Ele se gasesc in prim-planul jocului. Ele se gasesc peste structurile de piatra care decorau stalpii de piatra si hieroglifele colorate egiptene.

Dupa cum se gaseste in scripturile antice, Moise a fost chemat de Dumnezeu pentru ca el sa-i poata spune pe faraon sa lase poporul lui Dumnezeu sa iasa din Egipt. Moise ia dat puterea de a elibera blestemul egiptenilor folosind 10 urlete oribile. Fiecare dintre ciuma este un simbol al jocului si vine cu o valoare proprie. Simbolurile jocului de cazino

Plague of Egypt pornesc de la Faraon, care este si simbolul de mare platitor, apoi apa care se transforma in sange, broaste, insecte muscatoare, boala de piele, muste, bolile animalelor, grindina, boii de piele, lacuste, zi-noapte si moartea fiecarui primul copil nascut.

No comments

Leave a Reply