Alege Pacanele

Piggy Payout

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Piggy Payout

Jocuri Pacanele Piggy Payout Online GratisPiggy payout slot gameeste un jocuri de pacanele gratuit foarte cunoscut. Tema acestui joc de aparat de pacanele gratuit prezinta o ferma, iar structura jocului este de 25 de linii castigatiare si 5 role. Jucatorul are sansa de a castiga jackpot-ul de 10.000x pariul plasat initial.

Jocuri Pacanele Piggy Payout Online Gratis

Piggy payout slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit echipat cu rotiri gratuite si bonus pick uo. Cel mai mic pariu pe care il poate plasa jucatorul este de 0,01 pentru fiecare rotire. Jocul se poate controla din doua butoane simple. Primul buton stabileste pariul, ce poate varia intre 0,01 si 0,30 pentru fiecare rotire. Al doilea buton stabileste numarul de linii castigatoare active, ce variaza intre 1 si 25.

Indiferent de pariul pe care il plaseaza jucatorul, acesta are sansa de a castiga jackpot-ull de 5000x pariul plasat si jackpot-ul de 10.000x pariul plasat, daca simbolul wild este inclus in combinatia castigatoare.

Simbolurile jocului

Piggy payout slot game” este un joc de slot gratuit ce include simboluri ca: bufnita, porcul, oaia neagra, o frunza de porumb, un cocos, o moara de vant, floarea soarelui si cartile de joc. Anumite simboluri sunt mai valoroase ca altele. Fundalul prezinta un camp cu un hambar si mai multe oi. Jocul are un aspect pacut, dar nu are animatii in momentul castigului. Simbolurile vor lumina pe linia castigatoare ceea ce inseamna ca premiul va fi accordat fara prea mare agitatie.

No comments

Leave a Reply