Alege Pacanele

Pick the Pig

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pick the Pig

Jocuri Pacanele Pick the Pig Online GratisSlotul online Pick the Pig este un joc de pacanele destul de divers si combina masinile clasice de fructe impreuna cu desenele de desene animate.

Jocuri Pacanele Pick the Pig Online Gratis

 

Acest joc a fost dezvoltat de tehnologia cazinoului si jocul are simboluri realiste si pline de culoare. Fundalul jocului este realizat cu o imagine de fundal verde, care este evidentiata de florile rosii si lamele de iarba. Tamburele sunt alcatuite din aur si rosii frumoase. Linii de castig ale jocului sunt doar 5 si aici simbolurile de potrivire trebuie sa faca liniile. Jocul are cateva simboluri speciale, cum ar fi scatterul bancului si simbolul salbatic special. Orice jucator poate juca acest joc, deoarece este un joc simplu despre care toata lumea poate invata si nu exista nimic care sa fi fost complicat cu acesta. Pentru cineva care vrea sa testeze primul joc, atunci poate folosi versiunea gratuita.

Simbolurile de pacanele

In orice joc, icoanele cu fructe au fost date cu o valoare scazuta, iar cazinourile online se imbina cu un format care acorda pariurile de 1 ori miza obtinand prune si cirese. Lamaile si portocalele nu merita prea mult, iar linia de umplere a merelor si a piersicilor va fi in valoare de 2 ori in timp ce valoarea mizei. Cand pepenii se gasesc pe role, jucatorii castiga 4 ori miza. Simbolul de trifoi cu patru frunze este in valoare de timpul de participare 5. Porcul este simbolul scatterului si obtinerea a 3 va duce la caracteristici bonus. Facand clic pe porc, jucatorul poate castiga pana la 200 de ori pariul.

No comments

Leave a Reply